Üdvözölünk az ANONIM GYÓGYULÓ PÁROK honlapján!

Az Anonim Gyógyuló Párok (Recovering Couples Anonymous - RCA) párkapcsolatokat támogató, tizenkét lépésen alapuló önsegítő közösség, akik elkötelezték magukat a kapcsolatukban az egészséges kommunikáció, a gondoskodás megvalósítása és a nagyobb meghittség mellett.

Szenvedélybetegségeink során a családi életünk eltérő mértékben bomlott fel, többen közülünk éltek már külön, esetleg a váláshoz is közel álltak. Mások közülünk még újak kapcsolataikban és törekszenek a meghittségre mialatt egy párként együtt növekszenek.

Az elsődleges célunk megmaradni elkötelezett, szerető és meghitt kapcsolatokban, továbbá segíteni más pároknak a szenvedélyektől terhelt és destruktív kapcsolatoktól szabadulást találni. A tagság egyedüli követelménye az a vágy, hogy elkötelezettek maradjunk egymás iránt, és új meghittséget fejlesszünk ki. A tagság nem jár tagdíjjal vagy járulékkal; a saját adományainkból tartjuk fenn magunkat.

Azt tapasztaltuk, hogy az RCA program gyakorlása komoly elkötelezettséget - és mivel nem fájdalommentes - bátorságot is igényel. Azonban a program megkezdését követően rövidesen felismertük, hogy a befektetett erőfeszítés bőségesen megtérül a kapcsolatunk minőségének javulásával.

Szívesen látunk benneteket gyűlésünkön, és ha hasznosnak találtátok a saját kapcsolatotok építésére, jobbítására, akkor tartsatok velünk ebben a 12 lépéses programban!
© Anonim Gyógyuló Párok        © Recovering Couples Anonymous